De beste dans acts voor evenementen

Glamorous Entertainment kan u voorzien van verschillende dans acts die uw evenement of feest op de juiste wijze ondersteunen en succesvoller maken. Wij bieden alleen de beste dansers en danseressen die uw evenementen doen opleven. Zij hebben stuk voor stuk gestudeerd aan een toonaangevende dansschool. Onze dansers en danseressen hebben daarnaast een leuke, frisse uitstraling en beschikken over goede danskwaliteiten. Ze zijn altijd vriendelijk tegen gasten en ze zorgen er te allen tijde voor dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen en worden vermaakt. Van festival danseressen tot dansgroepen: Glamorous Entertainment kan u overal bij van dienst zijn.

Verschillende soorten dans acts

Een dans act is de geschikte vorm van entertainment op uw evenement omdat de bezoekers een dergelijke spectaculaire act niet snel zullen vergeten. Dat is precies wat u als bedrijf of organisator wilt bereiken. Uw naam zal blijven hangen en uw event kan worden gezien als een succes. Goede dans acts kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van dans acts. U kunt een professioneel dans team boeken als hoofd act. maar u kunt ook Gogo danseressen inhuren als sfeermakers. Ze weten hoe ze het publiek aan de gang kunnen krijgen én houden, en dit is bijvoorbeeld van onmetelijk belang in een discotheek of club.

Danser of danseres boeken? 

Heeft u interesse om een of meerdere dansers en danseressen te boeken voor uw evenement? Wellicht weet u nog niet precies wat voor soort danser het beste aansluit bij uw doelstellingen en wensen. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat uw bezoekers/gasten optimaal worden vermaakt door schitterende dans acts. Wilt u dansers & danseressen inhuren? Neem contact op via onze contactpagina zodat wij een vrijblijvende offerte op kunnen stellen. 

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons