Gogo danseressen op uw evenement

Een feest in een club of discotheek? Een privé feest? Gogo danseressen weten hoe ze de sfeer erin moeten brengen! Tegenwoordig zijn Gogo danseressen niet meer weg te denken in discotheken en clubs. Ook op festivals ziet u steeds vaker mooie dansers in bijvoorbeeld kooien of op podia of blokken staan om het publiek in beweging te houden. Ze stralen een onuitputbare energie uit en dit werkt aanstekelijk. Ze brengen het feest op gang en houden het op gang.

Diverse thema's en mogelijkheden

Gogo danseressen zijn te boeken voor veel verschillende (thema)feesten. Geeft u een Ibiza style feest en zoekt u dames in bikini, of organiseert u een ladies night die wordt opgeleukt met mooie, gespierde, dansende mannen? Heeft u een club of discotheek en wilt u mooie, energieke dansers die op blokken of op het podium hun freestyle danskunsten vertonen en het publiek entertainen? Ongeacht waar uw keuze naar uit gaat: bij ons kunt u professionele Gogo danseressen en dansers huren die naadloos aansluiten bij uw event én wensen.

Gogo danseressen en dansers zijn inclusief kostuums te boeken. De mogelijkheden op dit gebied zijn als eindeloos te bestempelen want we kunnen ook custom made kostuums verzorgen die geheel aansluiten bij de stijl van uw evenement.

Gogo danseressen of dansers huren?

Bij Glamorous Entertainment kunt u niet alleen terecht voor professionele Gogo dansers en danseressen met schitterende kostuums, maar ook voor advies. Door onze jarenlange ervaring in de entertainment en hospitality weten we precies welke acts goed passen bij uw evenement of feest. Wij helpen u graag om uw evenement of feest vorm te geven zoals u dit in gedachten had, en béter!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en onze Gogo danseressen tarieven.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons