Speciale dans acts

Zoekt u een dans act die uw evenement of feest naar een hoger level tilt? Een act die niet dertien-in-een-dozijn is, maar er juist uitspringt? Uw publiek zal beslist onder de indruk zijn van onze specials. Glamorous Entertainment heeft namelijk niet alleen een gogo danseres in het talentenbestand, maar biedt u ook de mogelijkheid om een paaldanseres, danseres met slang, buikdanseres en een acrobaat in te huren! Dit zijn stuk voor stuk professionele acts die een unieke touch aan uw event zullen geven.

Paaldans

Kiest u voor een sensuele paaldans act op uw event? Onze paaldanseressen zijn professionele artiesten die een schitterende dansact rond een paal uitvoeren. De act kan volledig worden aangepast op het publiek. Wanneer er bijvoorbeeld ook kinderen in het publiek zitten, dan kan de act minder sensueel en juist wat meer acrobatisch en sportief worden gemaakt. Een paaldans act duurt ongeveer 15 minuten en kan desgewenst inclusief paalpodium worden geboekt. Hierdoor zijn er geen beperkingen qua locatie.

Danseres met slang

Een dans act met een levende, grote slang: dat is iets wat beslist de aandacht van uw publiek zal trekken! De act wordt uitgevoerd door een professionele danseres die veel ervaring heeft met de slang. Bij Glamorous Entertainment staat veiligheid voorop, dus u kunt er op vertrouwen dat deze tot in de puntjes is geregeld. Na de dans act is het mogelijk om met de slang en de danseres op de foto te gaan. Vanwege het welzijn van de slang is dit fotomoment slechts beperkte tijd beschikbaar.

Uiteraard wordt de slang uitermate goed en respectvol behandeld. Voor meer informatie rondom de slang en de act kunt u contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen graag.

Buikdanseres

Waan u in het Midden-Oosten met de buikdans act van Glamorous Entertainment. In sexy kleding voeren de buikdanseressen een betoverende dans op waar het publiek de ogen niet van af zal kunnen houden. Een dergelijke act geeft elk feest en elk evenement een magisch sfeertje.

Acrobaat

Acrobaten, ook wel slangenmeisjes genoemd, kunnen zich in de meest lenige posities vouwen en dit zal beslist de aandacht van het publiek trekken! De acrobaten van Glamorous Entertainment zijn allemaal bijzonder lening en natuurlijk leuk om te zien. Ze zijn een perfecte entertainende ondersteuning op bijvoorbeeld een feest of evenement.

Heeft u interesse in een of meerdere van de bovenstaande acts? Neem vrijblijvend contact op met Glamorous Entertainment om de mogelijkheden te bespreken. Ook qua kostuums zijn er veel mogelijkheden, dus schroom niet om contact op te nemen.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons