De beste hospitality services voor evenementen

Glamorous Entertainment biedt meerdere diensten in de hospitality branche aan. Door middel van deze diensten wordt er verzekerd dat de bezoekers van uw evenementen worden vermaakt en zo gastvrij mogelijk worden ontvangen. Onze hospitality modellen kunnen zich goed aanpassen aan de omgeving en zorgen er voor dat ze optimaal binnen het totaalbeeld van het event passen, zowel qua gedrag als uitstraling en kleding. Daarnaast zijn hopitality modellen ervoor om de gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Dit doen ze door middel van hun communicatieve en sociale vaardigheden. Onze hospitality modellen zijn dan ook van tevoren geselecteerd op deze specifieke vaardigheden.

Hostessen

Wanneer u hostessen inhuurt voor uw event, dan weet u zeker dat uw gasten perfect worden opgevangen en begeleid. Gastvrijheid staat voorop. Hostessen zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle bezoekers van uw beursstand goed worden onthaald. Daarnaast kunnen hostessen administratieve taken verrichten zoals bijvoorbeeld het inschrijven van gasten/bezoekers. Ook kunnen ze gasten begeleiden naar de juiste zitplaatsen bij een event. Voor meer informatie over onze hostessen kunt u kijken op onze hostessenpagina.

Candy girls en boys

Onze candy girls en boys delen in de leukste outfits verschillende soorten snoep en andere lekkernijen uit aan de bezoekers van uw evenement. Zij zijn een entertainment act die tevens hospitality services verlenen. Wilt u meer weten over onze candy girls en boys, dan kunt u meer informatie vinden op onze pagina over candy girls en boys.

Champagne girls

Onze champagne girls zijn ervoor om alle gasten te voorzien van champagne of een ander lekker aperatief, bij binnenkomst van het evenement of tijdens het event. Daarnaast kunnen champagne girls ook worden ingezet voor het rondbrengen van verschillende hapjes. Wilt u meer informatie over onze champagne girls? Kijk dan op onze pagina over champagne girls.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons