Candy girls en boys op uw event

Candy girls en boys zijn spontane modellen die snoep en andere lekkernijen komen rondbrengen op een evenement. Daarnaast zorgen zij voor entertainment door met gasten te poseren voor leuke foto's. Candy girls en boys zijn altijd servicegericht en zorgen ervoor dat alle gasten blijvend worden voorzien van iets lekkers, bijvoorbeeld hapjes, drankjes, candy, shots etc. . Daarnaast zijn ze enthousiast en zijn ze zeker niet bang om een praatje te maken met de bezoekers.

Opvallende kostuums

Candy girls en boys zijn leuke, mooie modellen die vaak in opvallende kostuums rondlopen op een event. Dit zorgt ervoor dat ze opvallen ten opzichte van de rest van het publiek en hierdoor zijn ze dus eenvoudig te herkennen. De kostuums die de candy girls en boys dragen, worden bepaald door u als opdrachtengever. U heeft de keus uit een ruim assortiment candy kostuums die aangepast kunnen worden aan elk thema, elke stijl én aan uw wensen. Tevens is het mogelijk om kostuums op maat te laten maken zodat u écht unieke candy girls & candy boys op uw evenement heeft.

Candy girls en boys boeken

Candy girls zorgen ervoor dat uw gasten worden geëntertaind en ze zorgen dus voor een onvergetelijk leuke avond. Het zijn echte eye catchers, en dat is precies wat u nodig hebt op een evenement. Wilt u uw event naar een hoger level tillen met en heeft u interesse in het boeken van één of meerdere van deze speciale hospitality modellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Dan kunnen wij u voorzien van de informatie waar u naar op zoek bent. Tevens kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons