Een classy tintje door champagne meisjes

Champagne girls zijn meisjes die er voor zorgen dat iedere gast wordt voorzien van een glaasje champagne op een evenement. Ook staan ze vaker bij de entree van een feest of event om een glaasje welkomstbubbels te overhandigen. Champagne girls zijn modellen die bijdragen aan de sfeer van het evenement en er voor zorgen dat iedere gast zich welkom en op zijn gemak voelt.

Doel van champagne girls

Champagne girls hebben over het algemeen een sexy en verleidelijke uitstraling. Ze kunnen echter ook wat chiquer gekleed gaan, bijvoorbeeld op zakelijke bijeenkomsten. Champagne modellen zijn een uitstekende keuze omdat ze bijdragen aan een unieke sfeer op uw event. Ze zorgen voor een luxere sfeer en dat wordt zeker gewaardeerd door uw gasten. Champagne girls bieden overigens niet alleen goede service, ze zijn ook een vorm van entertainment. De mooie dames lopen namelijk de hele dag / avond rond op uw evenementenlocatie en maken ook regelmatig een praatje met de gasten.

Van chique tot sexy kleding

De kleding van champagne modellen verschilt per evenement. De kostuums worden dus volledig bepaald door u als opdrachtgever. Wanneer u champagne girls boekt om in een nachtclub te werken, dan zijn de dames sexy en uitdagend gekleed. Zoekt u champagne girls voor een zakelijker evenement, dan zullen de dames in een net mantelpakje of little black dress champagne rondbrengen. Champagne meisjes blijven gedurende het hele evenement champagne en andere drankjes inschenken. Ook kunnen zij worden ingezet voor het rondbrengen van hapjes.

Champagne girls boeken?

Wilt u uw gasten voorzien van een zo goed mogelijke service en heeft u daarom interesse om een of meerdere champagne girls te boeken voor uw evenement? Dit kan snel en gemakkelijk door contact op te nemen via onze contactpagina.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons