Hostessen op uw evenement

Een hostess wordt ook wel eens een beursdame genoemd. Een hostess wordt ingezet op beurzen om bijvoorbeeld nieuwe klanten naar de beursstand te trekken. Het is daarom belangrijk dat hostessen spontaan zijn en over excellente communicatieve vaardigheden beschikken. Daarnaast zijn de hostessen van Glamorous Entertainment mooi en representatief gekleed, zodat ze uw bedrijf perfect vertegenwoordigen. Eventuele benodigde kennis over uw bedrijf of product kan worden opgedaan in een snelle cursus waar alle belangrijke punten worden besproken. Zo kunnen de hostessen dus optimaal meedraaien op een beurs.

Een hostess is niet alleen in te zetten op beurzen maar ook op evenementen of recepties. De taak van een hostess blijft hier hetzelfde: ook hier is zij het aanspreekpunt voor de bezoekers.

Een hostess boeken

Staat u met uw bedrijf op een beurs of heeft u hostessen nodig voor een evenement? Wij hebben een ruim aanbod aan hostessen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u de hostessen krijgt die het beste bij uw bedrijf of evenement passen. Wij koppelen uw wensen en eisen met onze hostessen en selecteren de personen die optimaal aansluiten bij uw wensen. Vervolgens krijgt u the last say en kunt u een keuze maken uit onze selectie.

Wilt u een hostess inhuren voor uw event of beurs? Voor meer informatie en het opvragen van een offerte kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons