De beste op maat gemaakte kostuums

Alle kostuums worden op maat gemaakt door het personeel van Glamorous Entertainment. Dit zorgt ervoor dat in principe alles mogelijk is als het gaat om het uiterlijk van de kostuums. Dit maakt Glamorous Entertainment en de kostuums die wij maken erg uniek! Er is al een groot assortiment aan kostuums beschikbaar die snel geleverd kunnen worden. Alle kostuums zijn alleen te huur en kunnen niet worden gekocht.

Schetsen

Wij bij Glamorous Entertainment vinden het fijn om in goed overleg met de klant de op maat gemaakte kostuums samen te stellen. Dit wordt voornamelijk gedaan door een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden de details besproken van de kostuums. Moeten hoe veel moeten er worden gemaakt, welke maten heeft ieder kostuum nodig en hoe moeten de kostuums eruit zien. Na al deze specificaties wordt er een ontwerp gemaakt van hoe de kostuums er uit komen te zien.

Wij doen dit om zo goed mogelijk de wensen van de klant te kunnen vervullen. Daarnaast zorgt een persoonlijk gesprek ervoor dat er snel advies kan worden gegeven en dat er geen miscommunicaties ontstaan.

Kostuums huren?

Wil u de mooiste kostuums huren voor uw evenement? Glamorous Entertainment heet de mooiste en de meest unieke handgemaakte kostuums. Het huren van de kostuums kan op basis van een huuurcontract. Hierin worden uitgebreid de kosten beschreven ook staat er in het contract om welke kostuums het gaat. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Glamorous Entertainment door middel van ons contactformulier voor informatie of om een huurcontract op te vragen.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons