De mooiste (handgemaakte) kostuums

Glamorous Entertainment heeft veel vrijheid wat betreft het leveren van kostuums. Doordat wij al onze kostuums zelf maken, zijn er erg veel dingen mogelijk. Van glamour kostuums tot kostuums voor Candy girls, wij maken alles op maat. Naast de op maat gemaakte kostuums is er ook al een ruim assortiment aan kostuums direct beschikbaar.

Kostuums op maat

Bij Glamorous entertainment staan u en uw wensen boven aan de prioriteitenlijst. We willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom gaan wij met u in gesprek om tot een zo goed mogelijk ontwerp en eindresultaat te komen. Tijdens dit gesprek wordt overlegd hoe de kostuums er uit komen te zien en wordt gezorgd dat al uw wensen terugkomen in het uiteindelijke ontwerp.

Kwaliteit staat voorop

Doordat onze kostuums met de hand worden gemaakt, kunt u erop vertrouwen dat topkwaliteit zult ontvangen. Dit vakwerk ziet en voelt u direct. Er is veel tijd gestoken in de kostuums en ze hebben dan ook een erg luxe uitstraling en een optimale pasvorm. Het is mogelijk om kostuums te laten maken voor al het personeel dat aanwezig is op uw event. Deze kostuums worden volledig naar uw wensen ontworpen en zorgen voor een goede herkenbaarheid tussen alle bezoekers. Zo is het meteen duidelijk wie bij het personeel hoort en wie niet.

Kostuums laten maken?

Wilt u graag een of meerdere kostuums laten maken door Glamorous Entertainment? Of wilt u ons bestaande assortiment aan kostuums bekijken? Neem dan zo snel mogelijk contact op via de contactpagina.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons