Glamour kostuums huren

De glamour kostuums van Glamorous Entertainment zijn zeer spectaculaire eye-catchers. Door het gebruik van veel glitters en steentjes zijn de kostuums extravagant en ontzettend glamorous! Uiteraard kunnen allerlei accessoires aan de kostuums worden toegevoegd om ze nog mooier en opvallender te maken. Denk bijvoorbeeld aan (led) maskers, vleugels en verentooien. Niets is te gek en alles is mogelijk. We hebben een aantal glamour kostuums in ons assortiment. Het is echter ook mogelijk om glamourkostuums op maat te laten maken. Dan zijn ze sowieso uniek én ze passen volledig bij uw evenement.

Bekijk ons portfolio

In ons portfolio vindt u een aantal voorbeelden van modellen en performers met glamour kostuums. Deze zijn allemaal opgenomen in ons assortiment. Zo krijgt u een goed beeld van hoe deze kostuums staan wanneer onze mooie performers en modellen deze dragen. U kunt zich voorstellen dat zulke opvallende verschijningen uw evenement nét dat beetje extra geven!

Glamour kostuums huren?

Wil u een spectaculair glamour kostuum huren voor uw evenement? Dan kan dat bij Glamorous Entertainment. Neem contact met ons via de contactpagina om een offerte op te vragen en eventueel meer informatie te krijgen.

 

 

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons