Mooie kostuums huren

Voor een evenement of show kan een mooi, passend kostuum de kers op de taart zijn. Het maakt een act helemaal af. Kostuums huren bij Glamorous Entertainment heeft een zeer groot voordeel. De kostuums zijn namelijk vakkundig zelf gemaakt. Hierdoor huurt u unieke en goed passende kostuums die een show of act zeker naar een hoger level zullen tillen. Het zorgt voor een chiquere en professionele uitstraling, en dat is toch precies waarnaar u op zoek bent? Wij hebben een grote collectie met kostuums die u kunt huren en direct voor u beschikbaar zijn.

Diverse soorten kostuums

Bij verschillende evenementen kan het een goede keuze zijn om kostuums te huren. Denk bijvoorbeeld aan personeel op een beurs dat zo erg herkenbaar gekleed is. Of sexy kostuums voor club-danseressen die een feest precies de uitstraling geven die u zoekt. Daarnaast zijn er unieke mogelijkheden met bijvoorbeeld het gebruik van ledverlichting en lasers in de kleding. Voor een groot aanbod kostuums bent u hier dus aan het juiste adres.

Bekijk het portfolio voor een impressie

Materiaalgebruik

De kostuums van Glamorous Entertainment zijn gemaakt van kwalitatieve materialen waardoor ze beschikken over een luxe uitstraling en een lange levensduur. Dit ziet u duidelijk terug in de kostuums: de klasse straalt er vanaf. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen, heeft een kostuum een andere, onderscheidende factor. Het zijn namelijk unieke kostuums waarmee u opvalt en u zich optimaal kunt onderscheiden van de concurrentie.

Fotomoment?

Wij maken onze kostuums altijd zo mooi, kwalitatief en opvallend mogelijk. Hierdoor zijn de dragers van de kostuums goed te onderscheiden van de massa. Deze opvallende kostuums zijn ook erg leuk om mee op de foto te gaan. Dit kan dus een leuk extraatje zijn op uw evenement of feest.

Custom made kostuums

U heeft de mogelijkheid om kostuums speciaal op maat te laten maken. Hier is wel een levertijd aan verbonden, dus dit is niet mogelijk voor evenementen die op korte termijn plaatsvinden.

Heeft u interesse om onze kostuums te huren? Neem dan contact met ons op!

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons