Thema kostuums

Glamorous Entertainment beschikt over een zeer ruim assortiment aan kostuums. Hierdoor kunnen wij ons gemakkelijk aanpassen aan vrijwel ieder thema. In overleg met u als opdrachtgever kiezen wij de geschikte kleding voor uw evenement. Glamorous Entertainment heeft een groot assortiment met zelf ontworpen kostuums. Dit maakt ons uniek!

Ook is het mogelijk bij ons een make-up artiest / bodypaint artiest te boeken.

Heeft u een feestje met een bepaald thema? Dan kunt u bij Glamorous Entertainment terecht voor het huren van kostuums. Voor de mogelijkheden, meer foto’s en/of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons