Modellen inhuren

Glamourous Entertainment heeft naast verschillende acts, performers en hospitality diensten ook modellen beschikbaar.

Er bestaan veel verschillende soorten modellen: van fotomodellen tot tattoo modellen en van hand- en voetmodellen tot pin-up model. Glamorous Entertainment heeft een grote database met modellen voor nagenoeg elke gelegenheid die u kunt bedenken. Onze modellen zijn er in alle soorten en maten. Er is dus beslist een geschikt model te vinden dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Onze modellen zijn flexibel en kunnen voor veel verschillende soorten werkzaamheden worden ingezet. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor het promoten van kleding, sieraden en schoenen. Ook wanneer u een kleine fashionshow geeft op uw evenement kan Glamorous Entertainment hier modellen voor leveren.

Image models

Modellen zijn altijd een goede toevoeging op een evenement. Ze hebben namelijk een bepaalde uitstraling die uiteindelijk wordt overgenomen door uw gasten. In dit geval spreken wij over image models. Ze moeten er voor zorgen dat de bezoekers de modellen als een voorbeeld zien en het gedrag deels gaan overnemen. Hierdoor krijgt het evenement de uitstraling die de opdrachtgever in gedachten heeft. Image models hebben over het algemeen een sexy en flirty uitstraling met mooie rondingen en een prachtig fotogeniek gezicht. Onze image models kunnen uw feest beslist naar een hoger level tillen.

Modellen boeken

Heeft u interesse in een van onze modellen en zou u ze graag willen boeken voor een klus of evenement? Of wilt u meer informatie over de modellen die wij aanbieden? Dan kan u contact opnemen met Glamorous Entertainment via onze contactpagina.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons