Over Glamorous Entertainment

Glamorous Entertainment is een all-around exclusief enterainment bureau. Met een groot bestand aan dansers, danseressen, modellen, hostpitality services & unieke kostuums zijn wij u graag van dienst om uw event compleet te maken met ons entertainment en onze creativiteit.

Wij zijn een relatief jong bedrijf dat is opgericht in 2013. Een team dat zich onderscheid van anderen door onze custom made kostuums en professionele artiesten. Indien u wenst, zijn wij altijd bereid u te adviseren over het gepaste entertainment op uw evenement.

Een samenvatting van diverse werkzaamheden die wij mochten leveren op verschillende evenementen treft u in ons online portfolio.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons