Professionele performers

Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra gedenkwaardig wordt voor u en uw gasten. Uw gasten kunnen bijvoorbeeld worden vermaakt door steltenlopers, een slijptol act, een robot act of verschillende dansers en danseressen. De performers van Glamorous Entertainment zorgen altijd voor een goede sfeer en een unieke uitstraling! Het is nét dat extraatje dat uw evenement onderscheidt van de concurrentie.

Diverse performance acts, inclusief kostuums!

De acts die Glamorous Entertainment aanbiedt zijn: steltenlopers, vuurspuwers, tissue act, laser act, robot act, slijptol act en lilliputters. Voor al deze acts kunt u ook passende kostuums huren of laten maken. Zo kunt u de kostuums perfect laten aansluiten bij uw event en uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een evenement in een club? Laat de performers dan sexy kleding dragen. Wanneer u de kostuums op maat laat maken, dan heeft u zelf de keuze qua uitstraling, materialen en design. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Uw partner in entertainment

Glamorous Entertainment ziet zichzelf als een partnerbedrijf dat zorgt voor de entertainment op uw evenement of feest. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag om de best passende performers voor u te regelen. Uiteraard kunnen we u ook voorzien van een gedegen advies op het gebied van entertainment. Door onze jarenlange ervaring weten we wat goed werkt en wat niet. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Meer over onze performers

Wenst u meer informatie over ons performers of wilt u een performer boeken? Wij helpen u graag met raad en daad. Vul het contactformulier in en wij zullen uw vragen beantwoorden en/of een vrijblijvende offerte toesturen!

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons