Opvallende laser act

Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en laser kostuums voor u beschikbaar die elke act kunnen veranderen in een heuse laser act. . In deze kostuums zijn allemaal verschillende led en laser lampjes verwerkt zodat het een verblindend effect heeft voor uw gasten. Er zijn veel verschillende led en laser kostuums beschikbaar. Zit diegene die u zoekt er niet tussen, dan kan u er altijd een laten maken door Glamorous Entertainment.

De led en laser kostuums bestaan voornamelijk uit masters. Wanneer uw evenement zich afspeelt in een donkere ruimte is het effect van led en laser kostuums erg groot. De kostuums zijn erg opvallend en niemand kan om ze heen. Het effect is dus geweldig.

Preview

Op deze pagina ziet u een paar voorbeelden uit ons assortiment aan led en laser kostuums. Wanneer er niets bij zit naar waar u op zoek bent, kan u altijd een persoonlijke afspraak maken zodat er een led en laser kostuum op maat kan worden gemaakt.

Led en laser kostuums huren?

Wil u uw gasten overweldigen met de geweldige led en laser kostuums van Glamorous Entertainment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of afspraken te maken over het huren van een of meerdere kostuums.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons