Lilliputter inhuren voor uw event

Bij Glamorous Entertainment is het mogelijk om lilliputters, oftewel kleine mensen, in te huren. Zij kunnen uw evenement voorzien van een leuke en aparte act! Alle kleine mensen die bij Glamorous Entertainment staan ingeschreven, zijn rasechte entertainers en performers. Zij doen hun werk met veel plezier en dat zult u ook terugzien wanneer u een lilliputter (klein mens) inhuurt voor uw event.

Wat kunnen onze kleine mensen voor u betekenen?

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een klein persoon uw gasten te laten verwelkomen op een evenement. Daarnaast kunt u een lilliputter inhuren met een speciaal kostuum. Heeft u een kerst-gerelateerd feest? Dan kan er een mini kerstman komen die uw gasten zal entertainen. Heeft u juist een chiquer feest en wenst u mini obers? Ook dat is mogelijk. Maak uw wensen kenbaar door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons