Slijptol act voor de extra spark

Een slijptol act is een act waar de vonken er letterlijk en figuurlijk van af vliegen. Door professionals wordt een slijptol op metaal gezet, zodat er een schitterende vonkenregen ontstaat. Dit spectaculaire effect is de perfecte ondersteuning van bijvoorbeeld een dans act of een andersoortige vorm van (muzikale) entertainment zoals een band of een DJ performance

Spectaculair en veilig

Doordat er warme vonken ontstaan moet er natuurlijk wel rekening worden gehouden met de veiligheid van de bezoekers en de performers. Onze performers zijn gespecialiseerd op het gebied van veiligheid tijdens een slijptol act en zij zorgen er altijd voor dat alles gecontroleerd wordt voordat het optreden van start gaat. Zo mogen er geen licht ontvlambare stoffen in de buurt zijn van waar de act wordt uitgevoerd. Ook alle andere aspecten die invloed hebben op de veiligheid worden gecontroleerd door onze performers. De act kan pas van start nadat de performers hun goedkeuring op het gebied van veiligheid hebben gegeven.

Slijptol act boeken?

Glamourous Entertainment heeft de perfecte slijptol act voor uw evenement zodat u uw publiek kunt voorzien van een unieke en spectaculaire verrassing. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons