Een spectaculaire steltenloper act

Glamorous Entertainment heeft verschillende steltenlopers voor u beschikbaar. Zij lopen op hun hoge stelten rond tussen de bezoekers van uw evenement en zijn door hun hoogte een opvallende verschijning die niet te missen is. De steltenlopers kunnen verschillende acts opvoeren, aangepast op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan een jongleer act.

Steltenlopers kunnen natuurlijk worden ingehuurd voor het entertainen van uw publiek, maar ze zijn ook zeer geschikt om voor promotionele doeleinden in te zetten. Hierbij kunt u denken aan het uitdelen van flyers, promotionele producten, stickers of andersoortige freebees / giveaways. Mensen lopen snel om iemand heen die in gewone kleding flyers staat uit te delen. Een steltenloper is echter al een opvallende verschijning van zichzelf en zal daardoor veel meer aandacht trekken. De kans op conversie én de kans om onthouden te worden door de doelgroep ligt daardoor drastisch hoger.

Steltenloper boeken

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een steltenloper voor op uw evenement. Dan kunt u snel en gemakkelijk contact opnemen met Glamorous Entertainment. We voorzien u graag van verdere informatie en een eventuele vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons