Tissue act: spektakel in de lucht!

Wilt u een magische show zien waar acrobaten hoog in de lucht trucs uitvoeren? Ze lijken te zweven als vogels in de lucht en het publiek zal ademloos toekijken. Naarmate de act vordert, voelt u de spanning stijgen totdat de spectaculaire eindstunt komt. Een daverend applaus barst los. Wilt u uw publiek ook zo op het puntje van de stoel krijgen tijdens uw show, feest of evenement? Dat kan met behulp van een tissue act!

Acrobatische stunts op hoogte

Een tissue act is een act waarbij iemand boven een podium acrobatische kunsten doet. Dit is mogelijk door middel van lange doeken die vanaf het plafond tot aan de grond hangen. De tissue act is zeer entertainend en sensationeel voor het publiek aangezien er veel spannende momenten in voorkomen en het publiek hiermee op het puntje van hun stoel zit. Door lenige performers wordt de act zeer sierlijk en spectaculair uitgevoerd.

Een tissue act is van origine een circusonderdeel, maar tegenwoordig wordt het ook steeds vaker als vorm van entertainment gebruikt tijdens shows, feesten en evenementen. Onze performers zorgen altijd dat zij hun eigen materiaal meebrengen zodat u niets meer hoeft te regelen. De locatie heeft echter wel de juiste specificaties nodig om een tissue act uit te voeren. Of een locatie geschikt is, wordt bepaald door de performer in overleg met u als opdrachtgever.

Een tissue act boeken?

Wilt u graag een tissue act op uw evenement om het publiek adembenemend te laten kijken naar spectaculaire acrobatische toeren, hoog in de luch? Wilt u een échte eyecatcher aan uw evenement toevoegen? Dan hebben wij bij Glamorous Entertainment de perfecte tissue act performers. Wil u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u contact opnemen door middel van ons contactformulier.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons