Vuurspuwer op uw event!

Vuurspuwen is een spectaculiere manier om uw bezoekers te verrassen en entertainen op een event of feest! Door deze adembenemende beleving zullen uw gasten het evenement niet snel vergeten. Het is een act waarbij de vuurspuwer brandstof vanuit de mond sproeit en dit laat ontvlammen door hier een fakkel bij te houden. Hierdoor ontstaat er een grote steekvlam die erg spectaculair is om te zien. Daarnaast kunnen de bezoekers de hitte van het vuur voelen, wat extra bijdraagt aan de ervaring.

Glamorous Entertainment biedt verschillende vuurspuwacts die naar uw wensen kunnen worden ingevuld.

Veiligheid staat voorop

Onze professionele vuurspuwers weten waar zij mee bezig zijn en zorgen er altijd voor dat de omstanders en de performer zelf geen gevaar lopen. Zij analyseren de omgeving waarin zij een performance moeten uitvoeren grondig. Daarnaast wordt er gekeken of er geen (licht) ontvlambare stoffen of andere gevaarlijke stoffen in de buurt zijn. Bij voorkeur wordt de act buiten uitgevoerd.

Er zijn een aantal zaken die in orde moeten zijn alvorens de vuurspuwer de act kan uitvoeren. Indien er aanpassingen gedaan moeten worden aan bijvoorbeeld de locatie, dan zal dit besproken worden met u als opdrachtgever. Pas als de performer zijn/haar goedkeuring heeft gegeven voor de veiligheid, kan de act worden opgevoerd.

Vuurspuwer boeken?

Wilt u graag een vuurspuwer op uw evenement laten performen? Dan bent u bij Glamorous Entertainment aan het juiste adres. Voor meer informatie, een gedegen advies en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons