Recenties

Antoine @ UNIQ

" De boeking is voorspoedig verlopen. Bedankt nog voor de professionele en mooie dames in de prachtige kostuums op ons event. Precies zoals we het voor ogen hadden (y) "

Amanda @ Brand People

" Glamorousentertainment heeft zich in het verleden naar tevredenheid bewezen als één van onze betrouwbare vaste partners voor opdrachten waar dans en entertainment en /of speciale maatwerk kostuums belangrijk zijn. "

Michelle @ Models included

" Al behoorlijk wat opdrachten geboekt via Glamorous entertainment naar tevredenheid. "

Romi @ SYNQ Group

" SYNQ group houdt zich al geringe tijd bezig met het organiseren van events in Brabant en Belgie waarbij wij standaard kiezen voor Glamorous Entertainment om de beleving van het event compleet te maken. Na langdurige samenwerking kunnen wij zeggen dat deze altijd soepel verloopt, dat er snel geschakeld wordt wanneer dit nodig is en dat kostuums & entertainers met grote precisie worden uitgekozen bij het thema van het event. Kortom, Glamorous Entertainment is een zeer professioneel entertainment bureau dat nooit teleurstelt en wij aan iedereen kunnen aanbevelen! "

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons