Leuke en leerzame workshops

Bij Glamorous Entertainment heeft u de mogelijkheid om verschillende leuke en leerzame workshops te boeken. Deze workshops zijn erg gezellig om als een verjaardagsactiviteit, vrijgezellenfeestje of met de vriendinnen tijdens een vriendinnendag te volgen. U kunt er op vertrouwen dat de workshops professioneel zijn opgezet, want alle workshop hebben te maken met het entertainment dat Glamorous Entertainment ook aanbiedt aan bedrijven en evenementen.

Soorten workshops

Bij Glamorous Entertainment is het mogelijk om een drietal verschillende workshops te boeken. Zo kunt u kiezen voor een echte paaldansworkshop. Gedurende dag maakt u kennis met de kunst van het paaldansen. Het is een leuke, leerzame workshop die wordt gegeven door een volleerd paaldanseres. De workshop kan zowel sportief als sexy worden vormgegeven. Deze keuze is geheel aan u!

Wilt u een dans workshop volgen waar u de combinatie van muziek, drama, dans en een vleugje sex-appeal gaat ontdekken? Dan is de Burlesque workshop precies wat u zoekt! U zult de ins en outs van Burlesque leren kennen in een praktische, gezellige workshop.

Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om een dag model te zijn? Dan kunt u onze Model Experience workshop volgen. In één dag maakt u kennis met de verschillende facetten van het model zijn. Hierbij kunt u denken aan een catwalk training, poseer training en een make-up workshop. Uiteraard gaat u naar huis met een aantal geweldige modellenfoto's. Dit is ook dé manier om kennis te maken met het modellenbestaan en erachter te komen of u dit leuk vindt om te doen.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de verschillende workshops die Glamorous Entertainment aanbiedt. Op de specifieke pagina's geven we u graag meer informatie. Wilt u een workshop plannen? Dat kan via het contactformulier. We zullen vrijblijvend contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons