Sexy burlesque workshop

Burlesque is een dansvorm die gecombineerd wordt met comedy, muziek en theater en drama. Jazz is een groot onderdeel van Burlesque omdat de muziek waar op wordt gedanst meestal jazz is. Het is een misvatting dat Burlesque hetzelfde is als een striptease. Bij een striptease gaat het echter om het uittrekken van kleding terwijl het bij Burlesque juist gaat om de sensuele, uitdagende en gracieuze dansstijl.

Geschiedenis van Burlesque

Burlesque is ontstaan in de negentiende eeuw. Vrouwen wilden zich afzetten tegen de principes van de tijd waarin ze leefden. Het was een preutse tijd waarin ze vaak werden onderdrukt. Burlesque was in die tijd dus een manier waarop vrouwen zich konden uiten. De kleding had toen al een grote rol tijdens de acts. Er is een periode geweest in de 60's waarbij Burlesque danseressen bijna geen kleding meer aan hadden. Na deze periode is kleding weer een belangrijk onderdeel geworden van Burlesque acts en dit is nog tot op heden het geval.

De workshop

Glamorous Entertainment biedt een leuke Burlesque workshop aan voor beginners. Een erg leuke en originele activiteit voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnendagen. Ook kan de workshop worden gebruikt als een teambuilding activiteit. Wilt u de aanstaande bruid, een jarige of een groep vriendinnen verrassen met een leuke workshop waarbij plezier, dans en show voorop staat? Dan bieden wij de perfecte workshop. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via ons contactformulier.

There's no business like show business!

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons