Workshop paaldansen

Paaldansen is een vorm van dans die tegenwoordig ook erg populair is als sport. Toch heeft de dansvorm vooral bekendheid gekregen als erotische dans. Het is nu mogelijk om via Glamorous Entertainment een workshop paaldansen te boeken! Zoals reeds aangegeven, kan paaldansen op twee verschillende manieren worden gedaan: sportief en sensueel. Afhankelijk van de deelnemers zal worden bepaald op welke manier de paaldans workshop wordt opgezet.

Waar komt paaldansen vandaan?

Paaldansen is ontstaan in India en China. Zij hadden een sport waarbij er acrobatische en gymnastische bewegingen werden uitgevoerd rondom en in een paal. Veel van deze bewegingen zijn op dit moment nog steeds terug te vinden in het paaldansen van nu. De Indiase variant van de sport is nog steeds een grote sport in India. De Chinese variant van de sport wordt nu vaak vertoond in circussen.

Tijdens de paaldans workshop leert u hoe u zo elegant mogelijk kunt paaldansen. Daarnaast is paaldansen goed voor de conditie, flexibiliteit en de motoriek. Paaldansen zorgt ervoor dat u een goede houding krijgt en uw spieren sterker worden.

De workshop

Wij bij Glamorous Entertainment bieden een paaldans workshop aan. Tijdens de workshop leert u een aantal gymnastische en sexy basisbewegingen die u rond en in de paal kunt uitvoeren. De paaldans workshop is ontzettend populair voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnendagen.

Wilt u de paaldansworkshop boeken voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons