The model experience

De Model Experience is een eendaagse workshop waarbij onervaren modellen leren over verschillende aspecten in de modellenwereld. Dit heeft als resultaat dat modellen in een relatief korte tijd klaargestoomd worden om een professioneel model te worden. De dag is als volgt ingedeeld:

  1. De modellen beginnen met een ontvangst en een briefing waarin de modellenwereld wordt uitgelegd. Daarnaast worden er verschillende begrippen besproken die modellen moeten kennen om mee te kunnen draaien in de modellenwereld.
  2. Er is een catwalktraining van ongeveer 2 tot 2,5 uur waarin alle modellen wordt geleerd wat de beste looptechniek en wat de beste houding is tijdens het lopen op de catwalk. Iedereen krijgt genoeg individuele aandacht om hier goed aan te werken en hierin te leren. Daarnaast wordt er tijdens de catwalktraining geleerd hoe modellen met andere collega's moeten lopen op de catwalk. Dit is moeilijker dan alleen lopen en daarom wordt dit onderwerp uitgebreid behandeld tijdens de catwalktraining.
  3. Na de catwalktraining kunnen de modellen genieten van een geheel verzorgde lunch.
  4. Omdat er niet overal visagie aanwezig is, moeten modellen zelf leren hoe zij zichzelf goed kunnen opmaken en verzorgen. Hier wordt veel aandacht aan besteed en de basisregels worden uitgebreid besproken. Daarnaast leren de modellen hoe zij bepaalde make-up looks kunnen maken bij zichzelf.
  5. Na de make-up workshop wordt er een fotoshoot gedaan met een professionele fotograaf. Veel beginnende modellen hebben nog nooit met een professionele fotograaf gewerkt en het is goed om hier op deze manier mee in aanraking te komen. De fotograaf geeft tips waar de modellen aan kunnen werken. Daarnaast worden de eerste foto's voor het portfolio gemaakt. Zo kan een beginnend model met meer kennis en zelfvertrouwen naar haar eerste opdracht toe.

De Model Experience heeft ook een eigen site waar je nog meer informatie kan vinden.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons